Drodzy Rodzice jeśli chcecie zapisać swoją pociechę na obiady prosimy wypełnić zgłoszenie, które zamieszczone jest na stronie szkoły w zakładce Szkoła/dokumenty. Płatność za obiady w formie przelewu prosimy dokonywać na nr konta 61 8717 0009 2001 0000 9592 0003. W tytule przelewu prosimy podać imię, nazwisko dziecka, klasę oraz za jaki okres dokonywana jest płatność.
Rezygnację z obiadu z powodu nieobecności dziecka można zgłosić pierwszego dnia do godziny 8.30 pod numer telefonu:
- Intendent 081 458 73 27
- Sekretariat 0 81 821 13 25
Cena obiadu wynosi 4,20 zł.
Wpłaty należy dokonywać do 10 dnia danego miesiąca.
Harmonogram żywienia
11.15
- klasa I a
- klasa I b
11.30
- klasa II a
- klasa II b
- klasa III a
- klasa III b
- klasa IV a
- klasa IV b
12.35
- klasa V a
- klasa V b
- klasa VI a
- klasa VI b
- klasa VII a
- klasa VII b
- klasa VIII a
- klasa VIII b
„Stołówka to nie Fast food”. Posiłki są przygotowywane przez personel ze świeżych, wysokiej jakości produktów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w nowoczesnej i świetnie wyposażonej kuchni szkolnej.
Jadłospis
19.02.2024. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler, jaja.
1.Barszcz z kapusty kwaszonej z chlebem.
2.Jajko sadzone, ziemniaki, ogórek konserwowy .
Kompot.
20.02.2024. Wtorek
czynniki alergiczne – seler, jaja.
1.Rosół z makaronem.
2.Kotlet schabowy, ziemniaki opiekane , warzywa na parze.
Kompot.
21.02.2024.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Żur z jajkiem z chlebem.
2.Łazanki.
Herbata z cytryną.
22.02.2024.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten .
1.Krupnik jaglany z chlebem.
2.Filet drobiowy pieczony w sosie koperkowym, ryż, surówka z kapusty włoskiej.
Kompot.
23.02.2024.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten .
1.Grochowa z chlebem.
2.Makaron z serem ze skwarkami. Herbata z cytryną.
26.02.2024. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler.
1.Koperkowa z chlebem
2.Spagetti z sosem.
Kompot.
27.02.2024. Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Zupa krem z pomidorów z grzankami.
2.Polędwiczki wieprzowe w sosie własnym, kasza gryczana, surówka z buraka ćwikłowego.
Kompot.
28.02.2024.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten, mleko, jaja.
1.Gulaszowa z bułką parówką.
2. Naleśniki z serem.
Herbata z cytryną . Serek waniliowy.
29.02.2024. Czwartek
czynniki alergiczne – seler, jaja.
1.Pieczarkowa z makaronem.
2.Majoneziki, ziemniaki, surówka z sałaty lodowej.
Kompot.
1.03.2024. Piątek
czynniki alergiczne -gluten, seler, jaja, ryba.
1.Barszcz czerwony z chlebem.
2.Kotlet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kwaszonej. Kompot.
4.03.2024. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler, jaja.
1.Barszcz biały z jajkiem , kiełbasą z chlebem.
2.Ryż z sosem słodko- kwaśnym.
Kompot.
5.03.2024. Wtorek
czynniki alergiczne – seler, gluten, mleko, jaja .
1.Flaczki drobiowe z bułką parówką .
2.Jabłka w cieście.
Kompot.
6.03.2024.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Kalafiorowa z chlebem.
2.Pulpety w sosie własnym, kasza pęczak, ogórek kwaszony
Kompot.
7.03.2024.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Zupa krem z cebuli z groszkiem ptysiowym.
2.Kotlet drobiowy, ryż z warzywami.
Kompot.
8.03.2024.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja.
1.Zupa z zielonych warzyw z chlebem.
2.Kluski śląskie z sosem pieczarkowym, surówka z czerwonej kapusty z żurawiną. Kompot.
Jadłospis może ulec zmianie.