Drodzy Rodzice jeśli chcecie zapisać swoją pociechę na obiady prosimy wypełnić zgłoszenie, które zamieszczone jest na stronie szkoły w zakładce Szkoła/dokumenty. Płatność za obiady w formie przelewu prosimy dokonywać na nr konta 61 8717 0009 2001 0000 9592 0003. W tytule przelewu prosimy podać imię, nazwisko dziecka, klasę oraz za jaki okres dokonywana jest płatność.
Rezygnację z obiadu z powodu nieobecności dziecka można zgłosić pierwszego dnia do godziny 8.30 pod numer telefonu:
- Intendent 081 458 73 27
- Sekretariat 0 81 821 13 25
Cena obiadu wynosi 4,20 zł.
Wpłaty należy dokonywać do 10 dnia danego miesiąca.
Harmonogram żywienia
11.15
- klasa I a
- klasa I b
11.30
- klasa II a
- klasa II b
- klasa III a
- klasa III b
- klasa IV a
- klasa IV b
12.35
- klasa V a
- klasa V b
- klasa VI a
- klasa VI b
- klasa VII a
- klasa VII b
- klasa VIII a
- klasa VIII b
„Stołówka to nie Fast food”. Posiłki są przygotowywane przez personel ze świeżych, wysokiej jakości produktów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w nowoczesnej i świetnie wyposażonej kuchni szkolnej.
Jadłospis
28.04.2025.Poniedziałek
czynniki alergiczne – seler .
1.Ogórkowa z ryżem.
2.Spagetti z sosem.
Kompot.
29.04.2025. Wtorek
czynniki alergiczne – seler, jaja .
1.Rosół z makaronem.
2.Kotlet drobiowy, ziemniaki, pomidory ze śmietaną.
Kompot.
5.05.2025.Poniedziałek
czynniki alergiczne – gluten, seler, mleko.
1.Kapuśniak mazurski z chlebem.
2.Ryż z jabłkiem z bitą śmietaną.
Kompot.
6.05.2025.Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Flaczki drobiowe z bułką parówką.
2.Potrawka z kurczaka , ziemniaki, ogórek kwaszony.
Kompot.
7.05.2025.Środa
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Pieczarkowa z ziemniakami z chlebem.
2.Bigos z młodej kapusty, ziemniaki.
Kompot.
8.05.2025.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, jaja, gluten.
1.Zupa z zielonych warzyw z chlebem.
2.Kotlet mielony, ziemniaki, pomidory ze szczypiorkiem.
Kompot.
9.05.2025.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja, ryba.
1.Krupnik jaglany z chlebem.
2.Ryba na porcje, ziemniaki, surówka z ogórka zielonego.
Herbata z cytryną.
12.05.2025.Poniedziałek
czynniki alergiczne – seler.
1.Pomidorowa z ryżem.
2.Makaron z kurczakiem, cukinią, pieczarką w sosie śmietanowym.
Kompot.
16.05.2025.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja.
1.Koperkowa z chlebem.
2.Jajko sadzone, ziemniaki opiekane, sałata ze śmietaną.
Herbata z cytryną.
19.05.2025.Poniedziałek
czynniki alergiczne – gluten, seler, jaja.
1.Kapuśniak z młodej kapusty z chlebem.
2.Pierogi ruskie ze skwarkami.
Kompot.
20.05.2025.Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler, jaja.
1.Barszcz z botwinki z jajkiem z chlebem.
2.Kotlet drobiowy, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej.
Kompot.
21.05.2025.Środa
czynniki alergiczne – gluten, seler jaja, mleko.
1.Ogórkowa z chlebem.
2.Naleśniki z jabłkiem.
Kompot. Jogurt.
22.05.2025.Czwartek
czynniki alergiczne – gluten,seler.
1.Rosół z makaronem.
2.Gulasz mięsny, kasza bulgar, ogórek konserwowy.
Kompot.
23.05.2025.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja, ryba.
1.Grochowa z chlebem.
2.Ryba w sosie, ziemniaki.
Herbata z cytryną.
26.05.2025.Poniedziałek
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Gulaszowa z bułką parówką.
2.Makaron z serem ze skwarkami.
Kompot.
27.05.2025.Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler, jaja.
1.Kalafiorowa z chlebem.
2.Kotlet drobiowy, ryż, pomidory ze śmietaną.
Kompot.
28.05.2025.Środa
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1. Porowa z chlebem.
2.Fasolka po bretońsku.
Herbata z cytryną.
29.05.2025.Czwartek
czynniki alergiczne – gluten, seler, jaja.
1.Krupnik z chlebem.
2.Majoneziki, ziemniaki, mizeria.
Kompot.
30.05.2025.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja.
1.Zupa z grochu łupanego z chlebem.
2.Kluski leniwe, surówka z marchwi z jabłkiem z ananasem.
Kompot.
Jadłospis może ulec zmianie.