Drodzy Rodzice jeśli chcecie zapisać swoją pociechę na obiady prosimy wypełnić zgłoszenie, które zamieszczone jest na stronie szkoły w zakładce Szkoła/dokumenty. Płatność za obiady w formie przelewu prosimy dokonywać na nr konta 61 8717 0009 2001 0000 9592 0003. W tytule przelewu prosimy podać imię, nazwisko dziecka, klasę oraz za jaki okres dokonywana jest płatność.
Rezygnację z obiadu z powodu nieobecności dziecka można zgłosić pierwszego dnia do godziny 8.30 pod numer telefonu:
- Intendent 081 458 73 27
- Sekretariat 0 81 821 13 25
Cena obiadu wynosi 3,50 zł.
Wpłaty należy dokonywać do 10 dnia danego miesiąca.
Harmonogram żywienia
11.00
- klasa I a
- klasa I b
- klasa II a
- klasa II b
11.35
- klasa III a
- klasa III b
- klasa IV a
- klasa IV b
- klasa V a
- klasa V b
12.40
- klasa VI a
- klasa VI b
- klasa VII a
- klasa VII b
- klasa VIII a
- klasa VIII b
- klasa VIII c
„Stołówka to nie Fast food”. Posiłki są przygotowywane przez personel ze świeżych, wysokiej jakości produktów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w nowoczesnej i świetnie wyposażonej kuchni szkolnej.
Jadłospis
6.02.2023. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler.
1.Koperkowa z chlebem.
2.Makaron ze szpinakiem z kurczakiem w sosie śmietanowym.
Kompot.
7.02.2023. Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Pomidorowa z makaronem.
2.Gulasz mięsny, kasza jęczmienna, ogórek kwaszony.
Kompot.
8.02.2023.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Flaczki drobiowe z bułką parówką.
2.Naleśniki z jabłkiem.
Herbata z cytryną.
9.02.2023.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Ogórkowa z chlebem.
2.Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z sałaty lodowej
Kompot.
10.02.2023.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Barszcz czerwony z chlebem.
2.Ryba na porcje, ziemniaki, surówka z kapusty kwaszonej.
Kompot.
13.02.2023. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler.
1.Kapuśniak mazurski z chlebem.
2.Spagetti z sosem.
Kompot.
14.02.2023. Wtorek
czynniki alergiczne – seler.
1.Pieczarkowa z makaronem.
2.Potrawka z kurczaka, ziemniaki, ogórek konserwowy.
Kompot.
15.02.2023.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten.
1.Neapoletańska z makaronem.
2.Kaszotto z mięsem wieprzowym i warzywami.
Kompot.
16.02.2023.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten.
1.Żur z ziemniakami i boczkiem z chlebem.
2.Nugetsy drobiowe, warzywa opiekane.
Kompot.
17.02.2023.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten
1.Zupa z grochu łupanego z chlebem.
2.Pierogi ruskie ze skwarkami.
Kompot.
20.02.2023. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler.
1.Kalafiorowa z chlebem.
2.Ryż z sosem słodko- kwaśnym.
Kompot.
21.02.2023. Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Gulaszowa z bułką parówką.
2.Makaron z pieczarką i szpinakiem w sosie śmietanowym.
Kompot.
22.02.2023.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten, ryba .
1.Krupnik ryżowy z chlebem.
2.Ryba w sosie greckim, ziemniaki.
Kompot.
23.02.2023.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja.
1.Rosół królewski z makaronem.
2.Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki.
Kompot.
24.02.2023.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Zupa z ciecierzycy z chlebem.
2.Placki ziemniaczane ze śmietaną.
Kompot.
27.02.2023. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler.
1.Pomidorowa z ryżem.
2.Gulasz mięsno- warzywny, ziemniaki, ogórek kwaszony.
Kompot.
28.02.2023. Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Gulaszowa z bułką parówką.
2.Ryż z jabłkiem ze śmietaną.
Kompot.
Jadłospis może ulec zmianie.