Home » Stołówka szkolna

Stołówka szkolna

Drodzy Rodzice jeśli chcecie zapisać swoją pociechę na obiady prosimy wypełnić zgłoszenie, które zamieszczone jest na stronie szkoły w zakładce Szkoła/dokumenty. Płatność  za obiady w formie przelewu prosimy dokonywać na nr konta 61 8717 0009 2001 0000 9592 0003. W tytule przelewu  prosimy podać imię, nazwisko dziecka, klasę  oraz za jaki okres  dokonywana jest płatność.
Rezygnację z obiadu  z powodu nieobecności dziecka można zgłosić pierwszego dnia do godziny 8.30 pod numer telefonu:

  • Intendent  081 458 73 27
  • Sekretariat  0 81 821 13 25

Cena obiadu wynosi 3,50 zł.
Wpłaty należy dokonywać  do 10 dnia danego miesiąca.

Harmonogram żywienia

11.00

  • klasa I a
  • klasa I b
  • klasa II a
  • klasa II b

11.35

  • klasa III a
  • klasa III b
  • klasa IV a
  • klasa IV b
  • klasa V a
  • klasa V b

12.40

  • klasa VI a
  • klasa VI b
  • klasa VII a
  • klasa VII b
  • klasa VIII a
  • klasa VIII b
  • klasa VIII c

„Stołówka to nie Fast food”. Posiłki są przygotowywane  przez personel ze świeżych, wysokiej jakości produktów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w nowoczesnej i świetnie wyposażonej kuchni szkolnej.

Jadłospis

6.02.2023. Poniedziałek

 czynniki alergiczne -gluten, seler.

1.Koperkowa z chlebem.

2.Makaron ze szpinakiem z kurczakiem w sosie śmietanowym.

Kompot.

7.02.2023. Wtorek

czynniki alergiczne – gluten, seler.

1.Pomidorowa z makaronem.

2.Gulasz mięsny, kasza jęczmienna, ogórek kwaszony.

Kompot.

8.02.2023.Środa

czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .

1.Flaczki drobiowe z bułką parówką.

2.Naleśniki z jabłkiem.

Herbata z cytryną.

9.02.2023.Czwartek

czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .

1.Ogórkowa z chlebem.

2.Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka z sałaty lodowej

Kompot.

10.02.2023.Piątek

czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .

1.Barszcz czerwony z chlebem.

2.Ryba na porcje, ziemniaki, surówka z kapusty kwaszonej.

Kompot.

13.02.2023. Poniedziałek

 czynniki alergiczne -gluten, seler.

1.Kapuśniak mazurski z chlebem.

 2.Spagetti z sosem.

Kompot.

14.02.2023. Wtorek

czynniki alergiczne –  seler.

1.Pieczarkowa z makaronem.

2.Potrawka z kurczaka, ziemniaki, ogórek konserwowy.

Kompot.

15.02.2023.Środa

czynniki alergiczne – seler, gluten.

1.Neapoletańska z makaronem.

 2.Kaszotto z mięsem wieprzowym i warzywami.

Kompot.

16.02.2023.Czwartek

czynniki alergiczne – seler, gluten.

1.Żur z ziemniakami i boczkiem z chlebem.

2.Nugetsy drobiowe, warzywa opiekane.

Kompot.

17.02.2023.Piątek

czynniki alergiczne – seler, gluten

1.Zupa z grochu łupanego z chlebem.

2.Pierogi ruskie ze skwarkami.

Kompot.

20.02.2023. Poniedziałek

 czynniki alergiczne -gluten, seler.

1.Kalafiorowa z chlebem.

 2.Ryż z sosem słodko- kwaśnym.

Kompot.

21.02.2023. Wtorek

czynniki alergiczne – gluten, seler.

1.Gulaszowa z bułką parówką.

2.Makaron z pieczarką i szpinakiem w sosie śmietanowym.

Kompot.

22.02.2023.Środa

czynniki alergiczne – seler, gluten, ryba .

1.Krupnik ryżowy z chlebem.

2.Ryba w sosie greckim, ziemniaki.

Kompot.

23.02.2023.Czwartek

czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja.

1.Rosół królewski z makaronem.

2.Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki.

Kompot.

24.02.2023.Piątek

czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .

1.Zupa z ciecierzycy z chlebem.

2.Placki ziemniaczane ze śmietaną.

Kompot.

27.02.2023. Poniedziałek

 czynniki alergiczne -gluten, seler.

1.Pomidorowa z ryżem.

 2.Gulasz mięsno- warzywny, ziemniaki, ogórek kwaszony.

Kompot.

28.02.2023. Wtorek

czynniki alergiczne – gluten, seler.

1.Gulaszowa z bułką parówką.

2.Ryż z jabłkiem ze śmietaną.

Kompot.

Jadłospis może ulec zmianie.

Odwiedźcie nas:

Napiszcie do nas:

luty 2023
P W Ś C P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728