Drodzy Rodzice jeśli chcecie zapisać swoją pociechę na obiady prosimy wypełnić zgłoszenie, które zamieszczone jest na stronie szkoły w zakładce Szkoła/dokumenty. Płatność za obiady w formie przelewu prosimy dokonywać na nr konta 61 8717 0009 2001 0000 9592 0003. W tytule przelewu prosimy podać imię, nazwisko dziecka, klasę oraz za jaki okres dokonywana jest płatność.
Rezygnację z obiadu z powodu nieobecności dziecka można zgłosić pierwszego dnia do godziny 8.30 pod numer telefonu:
- Intendent 081 458 73 27
- Sekretariat 0 81 821 13 25
Cena obiadu wynosi 4,20 zł.
Wpłaty należy dokonywać do 10 dnia danego miesiąca.
Harmonogram żywienia
11.15
- klasa I a
- klasa I b
11.30
- klasa II a
- klasa II b
- klasa III a
- klasa III b
- klasa IV a
- klasa IV b
12.35
- klasa V a
- klasa V b
- klasa VI a
- klasa VI b
- klasa VII a
- klasa VII b
- klasa VIII a
- klasa VIII b
„Stołówka to nie Fast food”. Posiłki są przygotowywane przez personel ze świeżych, wysokiej jakości produktów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w nowoczesnej i świetnie wyposażonej kuchni szkolnej.
Jadłospis
6.09.2023. Środa
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Rosół z makaronem.
2.Potrawka z kurczaka, ziemniaki, sałatka z pomidora .
Kompot
7.09.2023.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Barszcz szczawiowy z jajkiem z chlebem.
2.Jabłka w cieście.
Kompot.
8.09.2023.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten .
1.Ogórkowa z chlebem.
2.Makaron z serem ze skwarkami. Herbata z cytryną.
11.09.2023. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler.
1.Koperkowa z chlebem.
2.Spagetti z sosem.
Kompot.
12.09.2023. Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler.
1.Barszcz czerwony z chlebem.
2.Kolorowe warzywa z ryżem i kurczakiem .
Kompot.
13.09.2023.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Zupa z grochu łupanego z chlebem.
2. Naleśniki z jabłkiem ze śmietaną.
Kompot.
14.09.2023.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Pomidorowa z ryżem.
2.Kotlet mielony , ziemniaki, mizeria .
Kompot.
15.09.2023.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja, ryba .
1.Krupnik z chlebem.
2.Ryba na porcje, ziemniaki, sałata ze śmietaną. Kompot.
18.09.2023. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler, jaja.
1.Barszcz biały z jajkiem z chlebem.
2.Gulasz mięsny, kasza gryczana, buraczki zasmażane .
Kompot.
19.09.2023. Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler, jaja.
1.Pieczarkowa z ziemniakami z chlebem.
2.Kotlet schabowy, ziemniaki, marchewka mini na maśle .
Kompot.
20.09.2023.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten .
1.Zacierkowa z chlebem.
2. Bigos , ziemniaki.
Kompot.
21.09.2023.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten .
1.Pomidorowa z makaronem razowym.
2.Udko pieczone, ryż , kalafior z bułką .
Kompot.
22.09.2023.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Barszcz ukraiński z chlebem.
2.Kluski leniwe, surówka z kapusty pekińskiej. Kompot.
25.09.2023. Poniedziałek
czynniki alergiczne -gluten, seler.
1.Kapuśniak mazurski z chlebem.
2.Ryż z jabłkiem ze śmietaną.
Kompot.
26.09.2023. Wtorek
czynniki alergiczne – gluten, seler, jaja.
1.Rosół z makaronem.
2.Kotlet drobiowy, warzywa opiekane.
Kompot.
27.09.2023.Środa
czynniki alergiczne – seler, gluten .
1.Gulaszowa z bułką parówką.
2.Makaron ze szpinakiem z kurczakiem.
Kompot.
28.09.2023.Czwartek
czynniki alergiczne – seler, gluten, jaja .
1.Neapoletańska z makaronem.
2.Pulpety w sosie własnym, kasza pęczak, sałatka szwedzka.
Kompot.
29.09.2023.Piątek
czynniki alergiczne – seler, gluten, ryba .
1.Kalafiorowa z chlebem.
2.Pizza.
Kompot.
Jadłospis może ulec zmianie.